Дойде времето, в което трябва да подготвите децата си за ясла

...
Дойде времето, в което трябва да подготвите децата си за ясла
Коментари Харесай

Изследвания за детска градина и ясла на преференциални цени в Писанец

Дойде времето, в което би трябвало да подготвите децата си за ясла и детска градина.

С наближаването на септември месец родителите приготвят децата си за започване на ясла или детска градина. Тази подготовка е обвързвана с разнообразни действия, а една от най-важните несъмнено е провеждането на нужните медицински проучвания. В тази връзка здравна лаборатория „ Писанец “ прави жест към своите дребни пациенти и родителите им, като предлага пакет за медицински проучвания на преференциални цени.

Кръвна картина, урина, чревно носителство на бактерии и паразити е цялостният пакет от проучвания, които се изискват за в началото постъпване в детска ясла, а „ Писанец “ предлага всички нужни изследвания за постъпване на вашите деца в детска градина или ясла на специфични цени в интервала 01.09.2023 - 31.10.2023 година

По време на акцията цялостният пакет е на цена от 17 лева

Включват се следните проучвания:
микробиологично проучване за чревни патогени;перианален отпечатък за ентеробиоза;фекална проба за хелминти и протозои;кръвна картина /ПКК/;урина - общо химично проучване и седимент. 
Условия за взимане на пробите в домашни условия:

Фекална проба за протозои – да се съхранява в изсъхнал и чист резервоар в ледник.

Урина - да се съхранява в изсъхнал и чист резервоар в ледник.

ПКК, микробиологично проучване за чревни паразити и перианален отпечатък за ентеробиоза се взимат на място в лабораторията от медицинските експерти.

Резултатите излизат сред 3 и 5 работни дни. Материали се одобряват на всички регистратури на лаборатория „ Писанец “ в гр. Пловдив и гр. Асеновград.

За новоприетите деца в детска ясла се изисква също тест за Сифилис (Васерман) на един от родителите. По време на акцията, можете да се възползвате от понижената цена на теста - от 6 лева. на 4 лева

Заплаща се такса Обработка биологичен материал и екарисаж.



Изследвания за чревни паразити за детска градина - Микроскопско проучване за паразити

Изследват се:
перианален отпечатък за ентеробиоза;фекална проба за хелминти и протозои;
Фекалната проба за протозои се взима в домашни условия. Съхранява се в изсъхнал и чист резервоар в ледник.

Перианален отпечатък за ентеробиоза се взима на място в лабораторията от медицинските експерти.

Цената на здравното проучване е 5 лева

Заплаща се такса Обработка биологичен материал и екарисаж.

Лаборатория „ Писанец “ работи и с посоки по НЗОК.



" Писанец " чака своите дребни пациенти!

Вече 21 години лаборатория " Писанец " е една от водещите лаборатории в Пловдив и района. Това се дължи на висококвалифицирания личен състав, точност и експедитивност при разработване на медико-диагностичните проучвания, уместност и положително отношение към своите пациенти.

Апаратурата, употребена в " Писанец ", е на водещи компании в бранша, последно потомство, гарантиращо високо качество и акуратност на проучванията. Извършва се наложителна периодическа профилактика и поддръжка от механически екипи на компаниите производители, отговаряща на интернационалните стандарти за качество.

В Пловдив можете да откриете тринадесет лаборатории на „ Писанец “. Отделно има още две манипулационни в Асеновград. Пълният лист с лаборатории може да видите.

За контакт:

Лаборатория „ Писанец ”, централа - Пловдив, ул. " Петко Д. Петков " 23

Тел. 032 263 363
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР